Helg

Ska bli så skönt med helg nu! Fotade lite på min bästa vän Lisa och här är bilderna. ;)
Nu måste nog jag sova men vi hörs imorgon. Då Blir det shopping med Lisa! Bilderna är tagna och redigerade med min iphone. :)
Godnatt kram från Sofia <3

Matsalen

Nu sitter jag med Lisa i matsalen och har det lite roligt. Uppdaterar senare! :D <3

Roses

Bilden är tagen med min iphone 4 ;)

28/9 2011

En till bild jag tog på vägen hem :) Hehe ;)

På vägen hem från skolan

(Bilderna tog jag på vägen hem från skolan)
Hej igen! Idag slutade vi kl. 12 så jag åkte hem och vilade. Egentligen skulle jag följt med mina kompisar till simhallen men jag åkte hem istället för jag har så himla ont i halsen, men det var rätt skönt att åka hem ändå. ;) Får se om jag gör något till inlägg idag. Juste, på bilderna ser ni mina kära vänner Maja och Emma. Vi hann fota lite i trädgårdsföreningen när dem var på väg till simhallen, men jag åkte som sagt hem p.g.a. min förkyldning, tror faktiskt det var bästa att jag inte följde med ändå. :)
Kram från Sofia

Höst collage

Det här collaget gjorde jag på min iphone. ;) tycker det är jätte bra att man kan blogga från iphonen nu!
Godnattkramar från Sofia :) <3

27/9 2011

Bilden tog jag samtidigt som jag tog bilderna på rosorna.
Funderar på att byta design. Vad tycker ni? ;)

Test

Hej! Just nu testar jag att blogga från min iphone. :) bilderna tog jag med min iphone där jag sedan också redigerade dem. Det är mycket enklare att blogga från iphonen eftersom att jag tar de flesta bilderna med den, så hoppas det går bra att blogga med blogg.ses app. :) tyvärr har jag inte bloggat på superänge, men hoppas att jag kommer ha lite mer tid nu. ;)
Kram Sofia <3

13/9 2011

Hej!
Idag har jag varit i skolan och när jag kom hem så gjorde jag läxor. :P Snart kommer det att komma upp lite nya bilder. Som sagt så hinner jag inte lägga upp så mycket bilder nu när skolan har börjat men jag tar bilder så fort jag har möjlighet! :)
Kram

Beauty and fashion.

Ett till collage jag gjorde idag. ;) Tycker det är så himla kul! Måste sova nu eftersom att det är skola imorgon. Då har jag musikprov! Hoppas det går bra, har övat jätte mycket! :)
Kramar från

Today´s Collage

Polyvore collage nummer 2 idag

Här kom ett till polyvore-collage! Lite rosa tema, hehe.:) Nu måste jag gå och lägga mig. Godnatt! :D
Kram från

Dagens bild 3/9

Fotograf- Jag
Tyvärr så har jag inte kunnat välja en dagens bild på så länge. Det är för att jag inte har haft tid när skolan har börjat. ;) Men idag hade jag tid och det fick bli en vacker blomma som jag tog idag. :D
Kram

Dagens Polyvore collage


Hej igen! :D
Det här collaget har jag gjort idag. Om du också är sugen på att göra ett sådant här collage, gå in på http://www.polyvore.com/.

Ny header


Hejsan igen! Ska snart gå och lägga mig tänkte bara berätta om min nya header. :) . Vad tycker ni?
Många kramar

Hej igen!


Hejsan! Förlåt att jag inte har hört av mig på så länge har tyvärr inte haft så mycket tid eftersom att skolan har börjat och jag gör ganska mycket saker. Jag kommer nog lägga upp lite bilder i helgen. :) <3
Godnatt kramar från

S O S S O S F O T O

Sofias fotoblogg

RSS 2.0