Flätat

Hejhej! Idag har jag varit i skolan och vi hade mentorsdag, så vi var i olika grupper och utförde olika uppdrag på stan typ. ;) Efter skolan gick jag och fikade på stan med Maja, Lisa och Lisa. :)
Slänger in en bild jag tog när jag hade flätat Hilmas hår. :-)
Kramiss!!

 En söndag i Gränna

Hejsan!
Idag har jag varit med min familj i Gränna och ätit lunch och fikat. Köpte också lite saker, bland annat ett par örhängen och en polkagris, såklart! ;) :D Här kommer några små iphonebilder men hade snart tänkt att lägga upp ett inlägg med bilder jag tagit med kameran från bland annat orkesterlägret och Gränna. :)
Kramiss!!Saturday night

Det här får nog bli det sista inlägget för idag. :) Jag kommer inte på nåt att skriva utan ville mest bara säga godnatt, för sista gången, jag lovar!
Kramiss!

Internationell marknad

Hejhej! I veckan så gick vi till den internationella marknaden på franska-lektionen. Tanken var att vi skulle beställa t.ex crêpes från en fransman och prata franska med honom. :) det var faktiskt roligt och varierande istället för att bara sitta och läsa och jobba i böcker i skolan.
Den internationella marknaden är här i stan där jag bor typ en gång per år tror jag och det är folk från hela världen som säljer saker. ;) :)
Vi fick även en uppgift att ta kort på vad dem sålde så nu tänkte jag att jag kunde visa några jag tog med min iphone!:) Kraam!

Orkesterläger 2012

Hej igen! Har glömt att berätta att jag var på ett orkesterläger veckan innan skolan började. :) Jag spelar fiol och började i en ny orkester nu som är en symfoniorkester, jättekul! Lägret var väldigt roligt och innehöll bland annat korvgrillning, spökvandring och såklart massa fiolspelande. Så här kommer några bilder från lägret. Hoppas det var okej för er som var med på bilderna att jag la upp dem!! :)
Kramis!

Lime-ansiktsmask :)

Hejsan allihopa!
Som ni kanske har sett så har min kompis Maja varit snäll och bloggat lite åt mig. ;) I måndags började jag som sagt skolan och dagen innan det hade jag lite hemmaspa med min storasyster och hade ansiktsmas
k bland annat. :)
Så idag är det lördag och jag har avslutat den första skolveckan med att ha en ansiktsmask. Jag testade en med lime i som sved jättemycket! :o Fast efteråt kändes det skönare. ;) Nu är jag så trött efter en dag med bland annat städning och besök av mina syskon så jag ska snart sova. Godnatt! (Kanske lägger upp ett inlägg till ändå innan jag går och lägger mig. ) Hihi! :) KRAM

 

 

 

 

Converse!

I matsalen!

Hej allihopa! Eftersom Sosso inte har uppdaterat på några dagar så tänkte jag att jag skulle göra det! :D i alla fall så sitter vi nu i matsalen och äter lunch, andra dagen i skolan. Igår var det första dagen (vilken ni nog borde kunna räkna ut... ;) ) Vi gick från 8.10 - 12.00, så det var ju inte så länge :) och även fast det inte är sådär jättekul att skolan börjar igen så är det ju kul att träffa kompisarna!
Nej, men nu ska vi äta, ha en fortsatt bra dag! :)

Today's hairstyle

Bilderna tog jag förut på mig själv. ;)
Hejhej!
Testade att göra en sån här fläta idag. :) Hittade en tutorial på youtube, tror den här heter "Mermaid braid" och det är den när man sätter ihop två flätor. Ni kan också testa att göra en sån här, det var faktist ganska enkelt! :D
Kram Sofia <3

<3 <3 <3

Norrköping

Hej igen! Idag har jag på utflykt i Norrköping och shoppat och hälsat på min syster Karolina som jobbar där. Här kommer några bilder jag tog! :D

Collage

Hejsan! Gjorde det här collaget på min Iphone! Det var en jättebra app som hette typ Instacollage, som hänger ihop med appen Instagram som också är en väldigt bra foto-app om man tycker om att lägga på fina effekter och sedan dela med sig av sina bilder. Åter till Instacollage, man kan alltså göra fina collage med roliga bakgrunder och ramar. Tycker den är jätte bra och jag tror även att den var gratis, det var den iallafall när jag köpte den. ;) :) Kramis! :)

Smultronstället

Var på smultronställen i Söderköping och åt glass för ett tag sen med Karolina och Markus. Tog en glass med typ sju kulor och åt upp allihop! Inte så konstigt eftersom att jag älskar glass!

Dagens bild

Hejhej! 
Kom på när jag kollade i arkivet att jag har en kategori som heter Dagens bild så jag tänkte att jag kunde lägga upp en "Dagens bild". Den här bilden tog jag i trädgården igår när jag tog bilderna på min katt Daisy som finns i inlägget innan. Kom också på att jag har bloggat i över ett år, startade min blogg i Juli förra året. :D 
Hoppas ni har en trevlig kväll! 
Kram Sofia :)

A black cat with yellow eyes.

S O S S O S F O T O

Sofias fotoblogg

RSS 2.0