Mitt nya skal

Köpte ett nytt iphone-skal i söndags och såhär ser det ut. :) Tycker om det jätte mycket! Det är mjukt och rosa, perfekt! :D Köpte det på Kjell & Company för 79kr.

Vad jag köpte

Här kommer lite bilder på vad jag köpte förut. De två halsbanden kommer från glitter. Köpte ett rouge, sminkborttagningsservetter, en hairdonout och ett iphoneskal och lite smycken på glitter eftersom jag hade presentkort där. Jag hittade också en oäkta Onepiece på Ginatricot för 200 spänn som jag köpte. Jag tycker inte att det gör något att det inte är en äkta Onepiece , tycker det var ett bra fynd!
Så det var det jag köpte, är jätte nöjd. :)

Shoppat


Hej! Idag var jag och shoppade med min bästis Lisa. :) Köpte väldigt mycket saker, kanske kan ta lite bilder och lägga upp sen. ;) Imorgon blir det skola igen så jag ska ta och förbereda mig lite och packa skolväskan. Har haft ett ganska bra lov förutom att jag var så förkyld. Hoppas i alla fall att ni har haft en bra helg eller ett bra lov om ni har haft lov. :)
Hej sålänge! :D

En liten Iphone-bild på glassen jag åt. Hihi! :)

Onsdag.

Idag har jag hunnit med att göra mycket, här är lite bilder från dagen. ;) Åt lunch på stan och sen var jag hos min storasyster och lekte med hennes katt Nelson och så såg vi den nya filmen "En dag". Den var faktiskt jätte bra fast också väldigt sorlig. Det blev en väldigt bra och mysig dag. :) Är fortfarande ganska förkyld men ska vila mig och så eftersom att jag har sportlov. Hoppas ni har haft en bra dag! Nu måste jag sova så godnatt! :)
/Sofia<3

Den 21 februari

Hej igen! Har varit lite sjuk så jag har vilat mig idag så jag får hoppas att jag blir bättre. Nu tänkte jag bläddra lite i H&M katalogen, kanske lägger upp nåt sen om jag orkar. Hej så länge! :)

Fettisdagen

Hej! Idag är det fettisdagen! Åt en semla förut, det var jätte gott! :) har ni ätit några semlor idag?
Var ute och tog lite kort förut, tänkte lägga upp några sen. ;) Vi hörs senare!

 

Linerunner

Fick just mitt nya rekord i spelet Linerunner. :D Har blivit beroende, det är så kul!
Spelar ni Linerunner? Vad är erat rekord? :)

Nelson

Bilderna är på min systers otroligt söta katt Nelson. Den första bilden är tagen i somras när han var en liten kattunge och den andra bilden är tagen för några veckor sen. Titta så söt han är! Ser ni att han hade mycket blåare ögon när han var liten? Hihi! Men han är fortfarande lika söt. :)

 

Världens sötaste katt

Nelson<3

 

Cupcakes

Bakade precis några cupcakes lite snabbt och så här blev dem. Nu ska jag ta en  och titta lite på tv och sen ska jag gå och lägga mig tror jag. ;) Hoppas ni har en bra lördagskväll! :D
/Sofia

Ansiktsmasker

Hej! Nu har jag sportlov! Köpte de här ansiktsmaskerna igår. Har använt en av dem och den tyckte jag var bra. Nu måste jag gå och äta men vi hörs sen! :)

Min kusin Elvira sjunger!

Här är ett klipp där min   kusin Elvira sjunger! :D Hon är så duktig! <3

Snö

Här är lite bilder från när vi gick en promenad i solen i för några dagar sedan. :) förlåt för att jag inte har uppdaterat så bra men idag la jag ialla fall upp några inlägg. ;) hoppas ni har haft en bra dag! Bara 1 dag till sen är det sportlov!
/Sofia<33

Look a likes

Älskar att hitta personer som liknar varandra! Här är några jag hittat. :) Vilka tycker ni var mest lika varandra? :)

 

Pink with white dots

Målade mina naglar för ett tag sen och här är lite bilder på hur de blev. ;) jag använde ett rosa nagellack från H&M i färgen "spoiled beauty" och gjorde prickar med min franskmanikyr-penna från Depend. :)

Happy valentines day!

Glad alla hjärtans dag!<3 Idag hade vi en gospel-dag i skolan så vi sjöng gospel hela dan. Det var faktiskt väldigt kul! :DNu ska jag sova, godnatt! Snart ska jag lägga upp lite bilder från min kamera när jag har tid. ;)
Godnatt-kram från Sofia<3

 

På Espressohouse

Lite iphone bilder från när jag var och fikade på Espressohouse med några kompisar förut. :) hoppas ni har haft en bra dag. :)
/Sofia<3

 

Håltimme

Hej! Har håltimme och sitter och spelar kort med mina kära kompisar. :) hörs sen!

 

Goodnight

Bilden är tagen med min iphone. :)
Jag har haft en ganska bra dag.:) Gick en promenad i solen och tog lite bilder. Jag kan lägga upp dem imorgon för nu måste jag sova. Godnatt! :)
Kram Sofia<3

Världens bästa kompis

Tog lite bilder förut på min kompis Lisa. :) jag tog dom med min iphone och sen så la jag på en effekt i instagram. :)
Hej så länge!
/Sofia<33

Lunch

Sitter i matsalen och äter lunch med mina kompisar. Sen har vi håltimme, ska nog göra nån läxa tror jag. Hörs sen! ;)
/Sofia<33

Gooddnight

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min nya tidning. Har haft en ganska bra söndag och vilat mig ganska mycket den här helgen, det tycker jag man ska göra på helgerna. :)
Godnatt kram!
/Sofia

Dags att sova

Sitter och tittar på tv men ska snart gå och lägga mig och sova. Hoppas ni hade en fin dag! :)
Kram Sofia

Snö

Lite bilder jag tog förut idag. ;)
/Sofia<33

Saknar Bahamas

Jag var ju på Bahamas i somras och jag saknar det jätte mycket! Det är så kul att titta på bilderna och drömma sig bort nu när det är vinter och kallt! Så här kommer några bilder från Bahamas, de är tagna med min Iphone. :)

/Sofia<33

 

 

Lördag

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket. Var och köpte lite godis som jag ska äta ikväll. hoppas ni får en bra eftermiddag och kväll!
/Sofia<3

På Espresso House

Sitter på Espresso House och fikar med min bästa kompis Lisa. Ska snart åka hem och kanske lägger upp nåt mer sen, men hej så länge! :)
/Sofia<33

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig snart eftersom jag fortfarande är lite förkyld. ;)
Godnatt!
Kram Sofia.<33

Onsdag.

Hej!
Jag har haft ont i halsen och varit sjuk i några dagar nu så jag har inte orkat blogga. Idag har jag varit hemma och varit sjuk. Har mest tittat på tv och vilat mig. Men nu mår jag bättre i allafall. ;) Hoppas ni har haft en bra dag! :)
/Sofia<33

Frost

Ny tröja

Köpte den här tröjan för ett par dagar sedan. Det är en likadan tröja som jag visade i ett annat inlägg att jag hade köpt, fast den var rosa. De kommer från Ginatricot och kostar 99kr. Jag tycker det är jättefint med färgglada tröjor och så är de gjorda i ekologisk bomull. :)
/Sofia<33

S O S S O S F O T O

Sofias fotoblogg

RSS 2.0