En liten bild

Ska gå och lägga mig nu, har inte så mycket att skriva. Ville bara lägga upp den här bilden. Hihi!! Godnatt! :)

Lite nytt

Här är alltså två av de saker jag köpte i förrgår. :) Tröjan kostade 199kr på Cubus oet fina spetslinnet kostade 149kr på H&M. Visst var det en fin turkos färg på tröjan? :) 

14/4

Hej! Idag har jag vaccinerat mig och efter det gick vi och fikade på stan. Det var jättevarmt och solen sken så vi satt kvar där i nästan en timma, jätteskönt! Efter det köpte jag lite saker på stan också. :)

Nu på kvällen ska jag bara vila och kanske sitta lite vid datorn. :) imorn ska jag nog va med Lisa, det blir kul. :)
Här kommer några bilder från när vi fikade på torget. Hej så länge!

 

Bedtime

Ligger i sängen och gosar med Daisy. Tänkte bara säga godnatt och lägga upp ett inlägg från min Iphone. :)
Idag har jag som sagt shoppat lite, tänkte lägga upp bilder imorrn på det jag köpte. ;) Ska sova nu. Godnatt! :D

 

12:e April

Hej! Idag har jag varit och shoppat! :D Köpte bland annat en tröja på Cubus och en söt topp på H&M. Tänkte lägga upp bilder på sakerna sen. :)
Åt även luch när jag var och shoppade, tog kycklingsallad med bacon. Jättegott! Så här kommer en bild på det :D <33

 

Some easter pics

Har haft det jättebra i påsk. Ätit massor av påskbord och godis. :)Nu är ju påsken över men ville bara visa några bilder som jag tog i helgen. :)
Igår och idag har jag mest varit hemma och tittat på tv. :P Men imorn ska jag kanske gå på stan och köper lite saker, visar det då. :) Hoppas ni har det bra! 

Godnatt!

Ska sova nu, klockan är mycket men det gör inget eftersom att det är lov. :) Var på bio igår med min bästis Lisa och såg Titanic i 3D. Det var riktigt häftigt! :D Nu måste jag sova, kanske bloggar lite imorgon.
Godnatt! :)<3

 

Påskafton

Hej på er! Idag har jag firat påsk. Åt påskbord och fick påskägg. :D Efter det har jag bara vilat mig. Haft en väldigt bra påskafton. Vad har ni gjort? :)
Här kommer en bild på tårtan vi åt. :)

 

Glad påsk!

Påsklov!

Idag började påsklovet! Ska bli jätteskönt med lov! Får se hur mycket jag hinner blogga men några inlägg kan jag nog lägga upp. :)
Här är en liten instagrambild, hade ingen annan så fick ta den. :) KRAM

Daisy♥

Fotograf-jag
Canon EOS 100D
Några bilder jag tog på min söta katt för ett tag sen. :) Lilla Daisy

At the Movies

Var på bio och såg "Kvarteret skatan reser till Laholm". Hyfsat rolig, ger den 3/5 i betyg. :) Hihi, jo men den var väldigt rolig. Har någon av er sett den? Vad tyckte ni? :)

 

 

 

Väggord

Köpte de här fina väggorden förra helgen. Köpte dem i nån affär som skulle läggas ner så därför var de jättebilliga.  30 kr styck tror jag de kostade. :) Vad tycker ni?

Godmorgon!

Godmorgon! Ska snart gå en promenad tänkte jag.  Har fortfarande ont i nacken men ska röra på mig lite, det kanske hjälper. :(
Vad ska ni göra idag? :)

S O S S O S F O T O

Sofias fotoblogg

RSS 2.0