Happy Plugs

Hejsan! Jag köpte dem här hörlurarna idag eftersom mina gamla var sönder. Tyckte det var roligt att de var formade som en not! Jag ville köpa ett par lurar som var bra och inte gick sönder så jag hoppas att dem här har bra kvalitét. :) Haha! Jag tror det är som vanliga Iphone-lurar fast de är färgade. Jag har provat dem lite och dem var faktist väldigt bra, men jag har ju inte haft dem så länge. Köpte ett par i Barcelona när jag var på kryssning med USA-flaggan på men de var jättedålig kvalitét och ljudet var blä så då blev jag besviken eftersom de var rätt dyra. :( 
Är det någon av er som har ett par såna här Happy Plugs? Vad tycker ni om dem? :)

Kryssning!

Hejsan! Har inte bloggat på ett tag eftersom jag har varit på kryssning i en vecka! Båten åkte runt i Medelhavet och stannade i Spanien, Italien, Frankrike och Tunisien. Har haft det jättebra! Båten var jättestor och det fanns bland annat pooler, bio och massor av restauranger. Här är några av bilderna som jag tog med min iphona, kan visa bilderna som jag tog med kameran sen. :)

 

Sims 3: Destination världen

Köpte ett expansionspaket till Sims 3 eftersom det var rea. Destination världen heter det och är typ det första som kom ut till Sims 3. Det går ut på att man kan resa till olika länder så som Kina, Frankrike och Egypten. Där får dem göra olika uppdrag och besöka olika platser m.m. Jag tog mina simmar till Kina och det var faktiskt ganska coolt. De har liksom byggt upp så det ser ut som Kina med Kinesiska muren och massor av kinesiska hus. Ska bli spännande att se hur det ser ut i Frankrike och Egypten. Tycker det är värt pengarna även om man bara kan åka till 3 länder, det gör ju inget eftersom att länderna har olika natur och kultur. Det här är mitt enda expansionspaket, har vanliga Sims 3 och det här. Kände att det här blev en väldigt lång text, haha! Kram!

Black dress

Köpte den här svarta klänningen på H&M för ett par dagar sen. Kostade 199kr tror jag. Ha det bra! 
Kram Sofia

S O S S O S F O T O

Sofias fotoblogg

RSS 2.0